Ιβάνα Τζόρτζεβιτς

210 2519360 / 22214 01250 Κλείστε Ραντεβού

Med Contour MULTIPOWER – Face Lifting

Γιατί θα πρέπει να επιλέξετε  τη μη επεμβατική θεραπεία ανύψωσης του προσώπου;

Μη επεμβατική εις βάθος θεραπεία ανύψωσης προσώπου οδηγεί σε σημαντική μείωση των ρυτίδων στο πρόσωπο και του χαλαρού δέρματος του λαιμού και του ντεκολτέ. Τα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας είναι μόνιμα αποτελέσματα, τα οποία σταδιακά αναπτύσσονται, όμως υπάρχουν και  αποτελέσματα που είναι άμεσα ορατά. Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, λείο και ελαστικό. Η θεραπεία είναι πλήρως άνετη.

Πώς η θεραπεία επιδρά στο δέρμα μας;

Η θεραπεία διεγείρει την ανάπτυξη του νέου κολλαγόνου και δημιουργεί φυσικό αποτέλεσμα της αύξησης της τόνωσης του δέρματος.

Υπερηχητική  συχνότητα θερμαίνει σταδιακά τον ιστό, η οποία επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση ενέργειας, με εντελώς ασφαλή τρόπο χωρίς κίνδυνο εγκαυμάτων, παρέχοντας εντελώς άνετη θεραπεία.

Ο υπέρηχος παρέχει εις βάθος θεραπεία που μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος, του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Πρόκειται για τον υπέρηχο των 5 MHz με συχνότητα 10Hz έως 3.5kHz.

H ραδιοσυχνότητα επιπλέον εφαρμόζεται μετά τη δράση του υπερήχου. Το άμεσο αποτέλεσμα της ραδιοσυχνότητας  είναι να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο παρέχει στο δέρμα το αποτέλεσμα της σύσφιξης. Υπάρχει και αργή προοδευτική δράση, όπου η θερμότητα ενθαρρύνει μεγαλύτερη παραγωγή του κολλαγόνου, δίνοντας  πληρέστερη, πιο ανανεωμένο εμφάνιση στο δέρμα.