Ιβάνα Τζόρτζεβιτς

210 2519360 / 22214 01250 Κλείστε Ραντεβού

Med Contour MULTIPOWER – Body Shape and Tight

Για την σύσφιξη του δέρματος του σώματος!

Εντελώς ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ πρόσφατα αναπτυγμένο απλικατέρ υπερήχων με συχνότητα 2,5 MHz για τη διαμόρφωση και τη σύσφιξη του δέρματος του σώματος. Το Med Contour MultiPower διαθέτει  καινοτόμο BODY SHAPE AND TIGHT απλικατέρ για τη διαμόρφωση και τη σύσφιξη του σώματος!

Το απλικατέρ Body Shape and Tight αποτελείται από ένα δίσκο πάνω  στον οποίο υπάρχουν 3 κυκλικές υπερηχητικές κεφαλές με διαδοχική ενεργοποίηση, κατά την οποία και οι 3 κυκλικές υπερηχητικές κεφαλές παρέχουν ξεχωριστά την υπερηχητική ενέργεια. Ξεχωριστή ενεργοποίηση επιτρέπει τη χρήση της μεγαλύτερης ισχύους του παλμού   (“peak power pulses”) που εκπέμπεται από κάθε αισθητήρα, κάτι που προωθεί την επίδραση του μασάζ  “tapping” στην υπό θεραπεία περιοχή.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με απλικατέρ Med Contour Multipower Body Shape and Tight   είναι η βελτίωση της επιδερμικής υφής και αναδιοργάνωση του δέρματος, καλύτερη τόνωση του δέρματος που οφείλεται στην επαγωγή  των ενεργών διαδικασιών, την αύξηση των inčvn κολλαγόνου, καθώς και αυξημένη διέγερση των ινοβλαστών.

Το απλικατέρ Body Shape and Tight παρέχει και ραδιοσυχνότητα που υλοποιεί και βελτιώνει την δράση του υπερήχου. Η ραδιοσυχνότητα έχει σχεδιαστεί ως λεγόμενο τριπολικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (3 ηλεκτρόδια εκ των οποίων το καθένα ενεργεί θετικά και αρνητικά) σε επαφή με τον ιστό παράγει θερμότητα στην υπό θεραπεία περιοχή, αυξάνοντας την εσωτερική θερμοκρασία του ιστού. Αυτή η αντίδραση προκαλεί τη μετουσίωση των ινών του κολλαγόνου, με επακόλουθη αναδιοργάνωση τους, όπου αυτές  στην πραγματικότητα γίνονται μικρότερες και πιο πικνές, με ορατό το αποτέλεσμα σύσφιξης. Η ραδιοσυχνότητα επηρεάζει επίσης την τόνωση του δέρματος βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την απαλότητά του, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση του δέρματος.