Ιβάνα Τζόρτζεβιτς

210 2519360 / 22214 01250 Κλείστε Ραντεβού

Med Contour MULTIPOWER – Body Shape

Body shape για μείωση του λίπους και απομάκρυνση της κυτταρίτιδας!

Απλικατέρ Med Contour παγκοσμίου φήμης και νικητής του βραβείου «The Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement» στο μεγαλύτερο  συνέδριο αισθητικής ιατρικής του κόσμου “The Aesthetic Show” στο Λας Βέγκας, ως μη χειρουργική επέμβαση με πιο συχνή εφαρμογή για αφαίρεση των λιποκυττάρων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2013, το 2014 και 2015, η οποία είναι διαθέσιμη στην περιοχή μας. ΑΠΟ ΤΩΡΑ περαιτέρω βελτιωμένη  με  νέο ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ κεφάλι, ΝΕΕΣ ακόμα μεγαλύτερες κεφαλές υπερήχων για θεραπείες αφαίρεσης λίπους και κυτταρίτιδας μικρότερης διάρκειας  και ακόμα πιο αποτελεσματικές.

Ιδιαιτερότητες στη διανομή της ενέργειας

Κατοχυρωμένο απλικατέρ Med Contour MultiPower έχει δύο κεφαλές υπερήχων. Το νέο απλικατέρ χαρακτηρίζεται από ακόμα μεγαλύτερους ανιχνευτές υπερήχων και το διακριτικό σχήμα του απλικατέρ  εμέσω του οποίου είναι πολύ εύκολη η επικέντρωση στην υπό θεραπεία περιοχή, καταπολεμώντας  ακόμα πιο αποτελεσματικά εντοπισμένες αποθέσεις λίπους. Η ιδιαιτερότητα της διανομής της ενέργειας αντανακλάται στο γεγονός ότι ο ανιχνευτής υπερήχων έχει τοποθετηθεί σε συγκεκριμένη, σαφώς καθορισμένη γωνία.  Κάθε  ανιχνευτής υπερήχων απορρίπτει από μια δέσμη ενέργειας (σχήμα V), όπου η μέγιστη ενέργεια συλλέγεται στην “άκρη του γράμματος V», όπου είναι η μεγαλύτερη θέρμανση του ιστού. Ελεγχόμενος υπερήχος στοχευμένα διεισδύει στο υποδόριο λιπαρό ιστό και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε με τη βοήθεια του εστιασμένου υπερήχου προκαλεί τη  μείωση στα λιποκύτταρα, αφήνοντας το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία και το συνδετικό ιστό ανέπαφους.

Ως εκ τούτου, το Med Contour Mulitpower είναι σε θέση να διανέμει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ όπου αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, δηλαδή στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

Η διανομή ενέργειας με αυτόν τον τρόπο  είναι σίγουρα την επιφάνεια του δέρματος, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως εγκαύματα στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η διανομή 4 φορές περισσότερης ενέργειας στο  λιπώδη ιστό.

Η θεραπεία με Med Contour MultiPower είναι η πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση!

Πλεονεκτήματα της θεραπείας

  • Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη μείωση του σωματικού λίπους και της κυτταρίτιδας
  • Ανώδυνη θεραπεία
  • Ασφαλής θεραπεία που είναι εγκεκριμένη από το FDA
  • Τα αποτελέσματα φαίνονται ΑΜΕΣΩΣ μετά από την πρώτη θεραπεία (μέσος όρος απώλειας πόντων 2.5 cm)
  • Την απώλεια τον πόντων την μετράμε σε cm
  • Ευχάριστη θεραπεία, σαν μασάζ.
  • Δεν χρειάζεται συγκεκριμένη προετοιμασία και μετά την θεραπεία μπορεί κάποιος να γυρίσει στις δραστηριότητες του.

 

Κλείσε ραντεβού!