Ιβάνα Τζόρτζεβιτς

210 2519360 / 22214 01250 Κλείστε Ραντεβού

IDNA Test & Τεστ Δυσανεξίας

idna-testΤο κέντρο μας διαθέτει iDNA genomics Τest, το οποίο αναλύει το γενετικό προφίλ διατροφής μας και μας δείχνει και αυτό ποιες τροφές είναι δυσανεκτικές για τον οργανισμό μας, με τη διαφορά ότι αυτό διενεργείται μία φορά και διαρκεί για όλη μας τη ζωή, χωρίς να χρειαστεί να επαναληφθεί.

Με αυτό το Τεστ έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη ή στη γλουτένη. Το  iDNA genomics Test γίνεται με το να συλλέξουμε σάλιο από τα ούλα και τα μάγουλα   χρησιμοποιώντας  μια ειδική αποστειρωμένη  μπατονέτα. Στη συνέχεια αποστέλλετε το δείγμα στην iDNA genomics και μέσα σε 14 μέρες θα έχετε λάβει τα αποτελέσματα του test, τα οποία στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε εμείς στο διατροφολογικό μας γραφείο.

 

test-disanexiasΕκτός από το IDNA test  στο κέντρο μας διενεργείται Τεστ Δυσανεξίας Τροφίμων, το οποίο δεν γίνεται με τη λήψη σάλιου ή αίματος αλλά με βιοσυντονισμό ο οποίος μας βοηθάει να αξιολογήσουμε με μεγάλη ακρίβεια και εγκυρότητα τις τροφές που μπλοκάρουν και διαταράσσουν τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού μας. Διαρκεί 3 λεπτά και ελέγχει 130 τροφές. Το Τεστ απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους  χωρίς περιορισμό ηλικίας, και έχει ισχύ για 3 μήνες. Μετά το πέρας των 3 μηνών μπορεί να επαναληφθεί καθώς τα δυσανεκτικά τρόφιμα θα είναι διαφορετικά.