Ιβάνα Τζόρτζεβιτς

210 2519360 / 22214 01250 Κλείστε Ραντεβού

Ποιοι είμαστε

Στο καινούργιο κέντρο μας Healthy diet & beauty νιώθετε τη διαφορά!

Είναι ένα καινούργιος και πρωτοποριακός χώρος, πλήρως εξοπλισμένος  με σύγχρονα μηχανήματα και διακοσμημένος από διακεκριμένους αρχιτέκτονες που σας βοηθά να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση όταν μας επισκέπτεστε. Το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας. Η εταιρία μας Healthy diet & beauty είναι αποκλειστικός χώρος για τους πελάτες μας, στην περιοχή μας. Χρησιμοποιεί μία ευχάριστη πρόσβαση στους πελάτες και προσφέρει καινούργιες μεθόδους για αλλαγή του σώματος και την φροντίδα του προσώπου. Αν θέλετε κάτι να αλλάξετε στην δική σας εμφάνιση, είναι σημαντικό να κάνετε αλλαγή σκέψης και life style. Για να είστε ικανοποιημένοι με την σιλουέτα σας , θα πρέπει να μην προσαρμόζεστε μόνο με την ανάγκη της εποχής, αλλά η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε, είναι πάντα η στιγμή που θέλετε να ικανοποιήσετε τον στόχο σας. Πολύ πιο εύκολο είναι να φτάσετε στον στόχο σας, όταν σας βοηθά η ομάδα του Healthy diet & beauty.

 

Τζόρτζεβιτς Ιβάνα

1-1

Ιατρός (εγγεγραμμένη στον Ιατρικό Σύλλογο Βελιγραδίου, Σερβίας)

Φοίτησε σε Δημοτικό και Γυμνάσιο του Βελιγραδίου και της Τζώρτζια των Η.Π.Α. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και απέκτησε το πτυχίο της το 2000. Έκανε την ειδικότητα Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ενώ στη συνέχεια τελείωσε το αγροτικό υπαίθρου στο Βελιγράδι. Έμαθε την ελληνική γλώσσα στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε τη Βεβαίωση Ελληνομάθειας το 2001. Ασχολήθηκε συστηματικά και για πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και το κλασικό μπαλέτο.

Έχει συνεργαστεί με διάφορα νοσοκομεία, κλινικές και γνωστές αλυσίδες γυμναστηρίων. Από το 2005 διατηρεί δικά της κέντρα Αισθητικής με την επωνυμία «Healthy diet & beauty» επί της Χαλκίδος 22, Α. Πατήσια TK 11145 στην Αθήνα και επί της Σαλονικιού 8, στη Χαλκίδα, Ευβοίας TK 34100. Η εμπειρία της και η φιλοσοφία της γύρω από το αδυνάτισμα και την καλή υγεία έχουν προσελκύσει και πολλούς διάσημους ανθρώπους που μέχρι και σήμερα την επισκέπτονται. Είναι από τις πρώτες διατροφολόγους στην Ελλάδα που έφερε το τεστ δυσανεξίας τροφίμων και έγινε η πλέον επαναστατική μέθοδος στο αδυνάτισμα! Επιπλέον, είναι η πρώτη διατροφολόγος που στο κέντρο της συμπεριέλαβε στα προγράμματα διατροφής της, DETOX DAY. Τα προγράμματα διατροφής της, βασίζονται πάνω στα αποτελέσματα αυτού του τεστ, τον συνδυασμό των τροφών καθώς και στις διατροφικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Αναλαμβάνει προγράμματα αδυνατίσματος, κατά της κυτταρίτιδας, για αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας και παιδιών με ειδικές ανάγκες, προγράμματα εγκυμοσύνης, κλινική διατροφή για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας κ.α. Έχει συνεργαστεί σε πρόγραμμα των Πανεπιστημίων του Βελιγραδίου και του Dandi στη Σκοτία του Ηνωμένου Βασιλείου σε ειδική έρευνα για την παιδική ανορεξία και βουλιμία κατά το 1998-2001.

Έζησε έντονα τα γεγονότα του πολέμου του 1999 στο Βελιγράδι, καθώς συνεργάστηκε με την Ελληνική Τηλεοπτική για την αποστολή των ανταποκρίσεων. Για την προσφορά της τιμήθηκε από το Ελληνικό Κράτος με ειδική πρόσκληση.

Έχουν δημοσιευθεί πλέον των 40 επιστημονικών εργασιών της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αρθρογραφεί στον έντυπο τύπο για σχετικά θέματα. Συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια με συνεχή ενημέρωση για τα νέα δεδομένα στην επιστήμη της – Tο πρώτο της βιβλίο με τίτλο: «ΓΙΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ» εκδόθηκε το 2015 από τις εκδόσεις «Μιχάλη Σιδέρη» και στην συνέχεια εκδόθηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Σερβία, από τον εκδοτικό οίκο Cigota Stampa.

Tα ενδιαφέροντα είναι η επιστήμη της, τα ταξίδια, η ανάγνωση, η ιππασία, το σκι, η κολύμβηση, το μπαλέτο και ο αθλητισμός.

Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει ένα γιο.

Από το 2022 ασχολείται με το bodybuilding του IFBB στην κατηγορία master bikini. Έχει συμμετάσχει σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Δύο φορές κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης & fitness στην κατηγορία master μπικίνι 2022 & 2023, Diamon cup Čačak (2022), μεσογειακό πρωτάθλημα ifbb, Μάλτα (2022), Mr Univerese, Μαυροβούνιο (2023).

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά και Σέρβικα

EMail: healthytest@yahoo.com URL: www.healthybeauty.gr